REZULTATI TEKMOVANJ
Rezultati tekmovanj v sklopu 68. Gostinsko turističnega zbora
Rezultati INDIVIDUALNA TEKMOVANJA - kuharstvo
NAZIV TEKMOVANJA | REZULTATI | |
---|---|---|
2a | Tekmovanje v pripravi jedi po naročilu – člani | → (prenesi) |
2a | Tekmovanje v pripravi jedi po naročilu – mladinci | → (prenesi) |
33 | Tekmovanje v pripravi burgerjev | → (prenesi) |
5a | Tekmovanje v pripravi jedi v ponvi - BIG PAN člani | |
5b | Tekmovanje v pripravi jedi v ponvi - BIG PAN mladinci |
Rezultati INDIVIDUALNA TEKMOVANJA - strežba
NAZIV TEKMOVANJA | REZULTATI | |
---|---|---|
7a | Tekmovanje v pripravi jedi pred gosti, postrežba pripravljene jedi in priporočanje vina – člani | → (prenesi) |
7b | Tekmovanje v pripravi jedi pred gosti, postrežba pripravljene jedi in priporočanje vina – mladinci | |
7c | Tekmovanje v postrežbi sira in priporočanje piva | |
8a | Tekmovanje v mešanju pijač | → (prenesi) |
9 | Tekmovanje o poznavanju slovenskih vin | |
10 | Tekmovanje o poznavanju in točenju piva - člani | → (prenesi) |
11a | Tekmovanje v pripravi in postrežbi kave | → (prenesi) |
Rezultati INDIVIDUALNA TEKMOVANJA - hotelirstvo
NAZIV TEKMOVANJA | REZULTATI | |
---|---|---|
22 | Tekmovanje hotelskih receptorjev | → (prenesi) |
23 | Tekmovanje velneški receptor | → (prenesi) |
Rezultati EKIPNA TEKMOVANJA
NAZIV TEKMOVANJA | REZULTATI | |
---|---|---|
24 | Ekipno tekmovanje v pripravi in postrežbi menija | → (prenesi) |
Operacija se izvaja v okviru Prednostne naložbe: 1.2. »Spodbujanje naložb podjetij v raziskave in inovacije ter vzpostavljanje povezav in sinergij med podjetji, centri za raziskave in razvoj ter visokošolskim izobraževalnim sektorjem, zlasti s spodbujanjem naložb na področju razvoja izdelkov in storitev, prenosa tehnologij, socialnih in ekoloških inovacij aplikacij javnih storitev, spodbujanjem povpraševanja, mreženja, grozdov in odprtih inovacij prek pametne specializacije ter podpiranjem tehnoloških in uporabnih raziskav, pilotnih linij, ukrepov za zgodnje ovrednotenje izdelkov, naprednih proizvodnih zmogljivosti in prve proizvodnje zlasti na področju ključnih spodbujevalnih tehnologij ter razširjanje tehnologij za splošno uporabo.«