RAZPISNA DOKUMENTACIJA

VABIMO VAS, DA SE NAM PRIDRUŽITE V NAŠI ZGODBI

 Predstavite se širši javnosti in sklenite dolgoročna partnerstva

Pravijo, da nič več ne bo tako kot je bilo, da se svet spreminja. Z namenom in v upanju, da ne bomo prekinili dolgoletne letne tradicije organizacije Gostinsko – turističnega zbor Slovenije se obračamo na vas s povabilom k sodelovanju.

Za nami so turbulentni časi, ki jih je zaznamoval covid. Še vedno sledimo okužbam in opozorilom, a pred nami so nove težave ekonomske narave. Vsakodnevno smo priča podražitvam in pazimo na vsak nepotreben strošek. Kot dober gospodar smo na stroške gledali tudi v preteklosti, vendar v mejah normale mora življenje teči naprej, se ne prepustiti melanholiji, temveč pozitivnemu razmišljanju in ustvarjanju.

Zavedamo se situacije, a s skupnimi močmi bomo izpeljali dogodek in s tem mladim v procesu izobraževanja in zaposlenim v dejavnosti gostinstva omogočili prikaz strokovnih spretnosti in znanja.

Zaradi omejitve prostorov Kongresnega centra Thermana Laško, smo primorani tudi del namenjen razstavljavcem prilagoditi.
– razstavni prostori bodo letos tipsko urejeni s stojnicami STO, kongresna miza z vašo predstavitvijo. (v razpisu možnost izbire dveh različnih velikosti)
– e razstavljavci, možnost oglaševanja preko portala GTZ Slovenije

Veselimo se sodelovanja z vami, ekipa TGZS!

NAČRTI LOKACIJE

Thermana Park Laško