VABIMO VAS, DA SE NAM PRIDRUŽITE V NAŠI ZGODBI

 Predstavite se širši javnosti in sklenite dolgoročna partnerstva

RAZPIS

Razpisna dokumentacija

Pravijo, da nič več ne bo, tako kot je bilo. Z namenom in v upanju, da ne bomo prekinili dolgoletne letne tradicije organizacije  Gostinsko – turističnega zbor Slovenije se obračamo na vas s povabilom k sodelovanju

Kljub temu, da je za nami nekaj težkih mesecev, v katerih se je panoga turizma, gostinstva in hotelirstva ustavila, na Turistično gostinski zbornici Slovenije, z željo po ponovnem zagonu panoge, ohranjanju tradicije ter izmenjavi dobrih praks, sicer v okrnjeni obliki organiziramo stanovsko prireditev.

Program GTZ Slovenije bomo po potrditvi organizacije s strani NIJZ, upoštevajoč njihova priporočila strnili v dva tekmovalna dneva, ponedeljek 12. in torek 13. oktober 2020.

V torek, 13. oktobra 2020.se bo odvijal tudi dogodek DST (Dnevi slovenskega turizma), ki bo lokacijsko razpršen na štiri mikrolokacije Laško –  hotel Thermana, Bled – hotel BledRose, Portorož –  Kongresni center Life Class in Ljubljana – hotel Intercontinental. Dogodek bo med sabo povezan v celoto z možnostjo ogleda preko webinar.

Zaradi omejitve prostorov Kongresnega centra Thermana Laško ter priporočil NIJZ, smo primorani tudi del namenjen razstavljavcem prilagoditi.

– Razstavni prostori bodo prirejeni v seminarski obliki  (fizična prisotnost, a samo postavitev kongresna miza z manjšo vsebino predstavitve)
– e razstavljavci, možnost oglaševanja preko portala GTZ Slovenije  

Zavedamo se situacije, a upamo, da bomo s skupnimi močmi izpeljali  dogodek in s tem mladim v procesu izobraževanja in zaposlenim v dejavnosti gostinstva omogočili prikaz strokovnih spretnosti in znanja. 

Veselimo se sodelovanja z vami, ekipa TGZS!

NAČRTI LOKACIJE

Thermana Park Laško