Predviden program 69. Gostinsko turističnega zbora Slovenije
Ne spreglejte pestrega dogajanja
Ponedeljek 14.11.2022
09.00 – 18.00 | Razstava gostinske opreme, inventarja, čistil, živil in pijač | Montažni objekt, Hotel Perla |
09.00 – 18.00 | Razstava poštnih znamk na temo Kulinarike | Recepcija hotela Perla |
09.00 – 18.00 | Razstava fotografij GTZ Slovenije skozi čas | Recepcija hotela Perla |
09.00 – 14.00 | Tekmovanje dijakov SŠGT Slovenije - turizem | Restavracija Atlantis |
09.00 – 14.00 | Tekmovanje dijakov SŠGT Slovenije – kuharstvo | ODER montažni objekt |
09.00 – 14.00 | Tekmovanje dijakov SŠGT Slovenije – strežba | Restavracija Atlantis |
09.00 – 18.00 | Tekmovanje sobaric (priprava hotelske sobe) | Hotel Perla |
14.00 – 17.00 | Tekmovanje dijakov SŽŠ Slovenije - slaščičarstvo | ODER montažni objekt |
09.00 – 15.00 | Tekmovanje v pripravi in postrežbi kave | Restavracija Calipso |
09.00 – 10.30 | Tekmovanje velnes receptor– pisni del | Dvorana Nina |
13.00 – 17.00 | Tekmovanje v pripravi jedi v BIG PAN ponvi | Restavracija Atlantis 1 del |
14.00 – 17.30 | Tekmovanje v pripravi BURGERJA | Restavracija Atlantis 1 del |
11.30 – 18.30 | Tekmovanje velnes receptor - praktični del | Dvorana Nina |
13.00 – 15.00 | Tekmovanje sobarice (javni nastop) | Recepcija hotela Perla |
15.00 – 18.30 | Tekmovanje v pripravi mešane pijače | Restavracija Calipso |
19.00 – 22.00 | Predstavitev slovenske mladinske nacionalne kuharske ekipe | Hotel Park, restavracija Tifanny |
19.00 | Razglasitev rezultatov dnevnih tekmovanj | Dvorana Pinta |
Torek 15.11.2022
09.00 – 17.00 | Razstava gostinske opreme, inventarja, čistil, živil in pijač | Montažni objekt; hotel Perla | ||
09.00 – 18.00 | Razstava poštnih znamk na temo Kulinarike | Recepcija hotela Perla | ||
09.00 – 18.00 | Razstava fotografij GTZ Slovenije skozi čas | Recepcija hotela Perla | ||
09.00 – 13.00 | Tekmovanje učencev osnovnih šol Zlata Kuhalnica | Restavracija Atlantis 1 del | ||
09.00 – 16.30 | Tekmovanje kuharji mladinci | ODER montažni objekt | ||
09.00 – 16.30 | Tekmovanje kuharji člani | ODER montažni objekt | ||
13.00 – 14.30 | Pozdrav prireditvi – podelitev priznanj TGZ Slovenije | Dvorana Pinta | ||
12.00 – 14.00 | Tekmovanje v poznavanju in postrežbi piva | Recepcija hotela Perla | ||
10.00 – 11.30 | Tekmovanje hotelski receptor – pisni del | Dvorana Nina | ||
12.30 – 17.30 | Tekmovanje hotelski receptor - praktični del | Dvorana Nina | ||
11.00 – 12.30 | Tekmovanje v pripravi jedi pred gosti in priporočanje vina | Restavracija Atlantis 2 del | ||
16.30 – 18.00 | Finale TUŠ-eva zvezna kuhinja (mladinci, člani) | ODER montažni objekt | ||
16.00 | Razglasitev tekmovanja Zlata kuhalnica | Restavracija Atlantis | ||
19.30 | Razglasitev rezultatov dnevnih tekmovanj | Dvorana Pinta |
Opomba:
Program prireditve – izvedba posameznih strokovnih tekmovanj bo odvisna od števila prijavljenih tekmovalcev in možnosti same izvedbe glede na morebitne omejitve in ga bomo sprotno dopolnjevali.