Predviden program 68. Gostinsko turističnega zbora Slovenije

Ne spreglejte pestrega dogajanja

Torek 12.10.2021

10.00 – 15.00Tekmovanje učencev osnovnih šol ZLATA KUHALNICADvorana HENRY MOORE Jamski dvorec

Sreda 13.10.2021

09.00 – 19.00Razstava gostinske opreme, inventarja, čistil, živil in pijačJamski dvorec
09.00 – 13.00Tekmovanje Zlata kuhalnicaDvorana THOMAS COOK
13.00 – 17.00Tekmovanje kuharji mladinciDvorana THOMAS COOK
13.00 – 17.00Tekmovanje kuharji članiDvorana THOMAS COOK
09.00 – 15.00Tekmovanje v pripravi in postrežbi kaveSKALCA LOBBY
10.30 – 17.00Tekmovanje v pripravi BURGERJAPLOŠČAD pred Jamskim dvorcem
13.00 – 15.00Tekmovanje o poznavanju in točenju pivaPLOŠČAD pred Jamskim dvorcem
13.00 – 14.00Pozdrav prireditvi 68. GTZ Slovenije (podelitev priznanj TGZ)Hotel JAMA - PLESNA DVORANA
15.00 – 16.30Tekmovanje v pripravi mešane pijače - barmaniDvorana LUKA ČEČ - SKALCA LOBBY
17.30 – 18.30Finalno tekmovanje TUŠEVA ZVEZNA KUHINJADvorana THOMAS COOK
14.00Razglasitev tekmovanja Zlata kuhalnicaDvorana HENRY MOORE
18.00Razglasitev rezultatov dnevnih tekmovanjDvorana LUKA ČEČ

Četrtek 14.10.2021

09.00 – 19.00Razstava gostinske opreme, inventarja, čistil, živil in pijačJamski dvorec
09.00 – 12.00Tekmovanje dijakov SŠGT Slovenije - turizemDvorana LUKA ČEČ
09.00 – 10.00Tekmovanje hotelski receptor /velneški receptor– pisni delDvorana NANOS
10.30 – 14.30Tekmovanje dijakov SŠGT Slovenije - kuharstvoDvorana THOMAS COOK
10.30 – 13.00Tekmovanje dijakov SŠGT Slovenije - strežbaDvorana HENRY MOORE
11.00 – 15.00Tekmovanje hotelski receptorji / velnes receptor - praktični delDvorana NANOS
14.30 – 16.30Tekmovanje dijakov SŽŠ Slovenije - slaščičarstvoDvorana THOMAS COOK
14.00 – 15.00Okrogla miza: NATAKAR – TOREJ SEM, predstavitev promocijskega filmaDvorana LUKA ČEČ
16.00Razglasitev rezultatov tekmovanj dijakov srednjih šolDvorana LUKA ČEČ
17.00Razglasitev rezultatov dnevnih tekmovanjDvorana LUKA ČEČ

Opomba:
Program prireditve – izvedba posameznih strokovnih tekmovanj bo odvisna od števila prijavljenih tekmovalcev in možnosti same izvedbe glede na omejitve in priporočila NIJZ in ga bomo sprotno dopolnjevali.