Predviden program 69. Gostinsko turističnega zbora Slovenije

Ne spreglejte pestrega dogajanja

Ponedeljek 14.11.2022

09.00 – 18.00Razstava gostinske opreme, inventarja, čistil, živil in pijačMontažni objekt, Hotel Perla
09.00 – 18.00Razstava poštnih znamk na temo KulinarikeRecepcija hotela Perla
09.00 – 18.00Razstava fotografij GTZ Slovenije skozi časRecepcija hotela Perla
09.00 – 14.00Tekmovanje dijakov SŠGT Slovenije - turizemRestavracija Atlantis
09.00 – 14.00Tekmovanje dijakov SŠGT Slovenije – kuharstvoODER montažni objekt
09.00 – 14.00Tekmovanje dijakov SŠGT Slovenije – strežbaRestavracija Atlantis
09.00 – 18.00Tekmovanje sobaric (priprava hotelske sobe)Hotel Perla
14.00 – 17.00Tekmovanje dijakov SŽŠ Slovenije - slaščičarstvoODER montažni objekt
09.00 – 15.00Tekmovanje v pripravi in postrežbi kaveRestavracija Calipso
09.00 – 10.30Tekmovanje velnes receptor– pisni delDvorana Nina
13.00 – 17.00Tekmovanje v pripravi jedi v BIG PAN ponviRestavracija Atlantis 1 del
14.00 – 17.30Tekmovanje v pripravi BURGERJARestavracija Atlantis 1 del
11.30 – 18.30Tekmovanje velnes receptor - praktični delDvorana Nina
13.00 – 15.00Tekmovanje sobarice (javni nastop)Recepcija hotela Perla
15.00 – 18.30Tekmovanje v pripravi mešane pijačeRestavracija Calipso
19.00 – 22.00Predstavitev slovenske mladinske nacionalne kuharske ekipeHotel Park, restavracija Tifanny
19.00Razglasitev rezultatov dnevnih tekmovanjDvorana Pinta

Torek 15.11.2022

09.00 – 17.00Razstava gostinske opreme, inventarja, čistil, živil in pijačMontažni objekt; hotel Perla
09.00 – 18.00Razstava poštnih znamk na temo KulinarikeRecepcija hotela Perla
09.00 – 18.00Razstava fotografij GTZ Slovenije skozi časRecepcija hotela Perla
09.00 – 13.00Tekmovanje učencev osnovnih šol Zlata KuhalnicaRestavracija Atlantis 1 del
09.00 – 16.30Tekmovanje kuharji mladinciODER montažni objekt
09.00 – 16.30Tekmovanje kuharji članiODER montažni objekt
13.00 – 14.30Pozdrav prireditvi – podelitev priznanj TGZ SlovenijeDvorana Pinta
12.00 – 14.00Tekmovanje v poznavanju in postrežbi pivaRecepcija hotela Perla
10.00 – 11.30Tekmovanje hotelski receptor – pisni delDvorana Nina
12.30 – 17.30Tekmovanje hotelski receptor - praktični delDvorana Nina
11.00 – 12.30Tekmovanje v pripravi jedi pred gosti in priporočanje vinaRestavracija Atlantis 2 del
16.30 – 18.00Finale TUŠ-eva zvezna kuhinja (mladinci, člani)ODER montažni objekt
16.00Razglasitev tekmovanja Zlata kuhalnicaRestavracija Atlantis
19.30Razglasitev rezultatov dnevnih tekmovanjDvorana Pinta

Opomba:
Program prireditve – izvedba posameznih strokovnih tekmovanj bo odvisna od števila prijavljenih tekmovalcev in možnosti same izvedbe glede na morebitne omejitve in ga bomo sprotno dopolnjevali.