NE SPREGLEJTE PESTREGA DOGAJANJA
Program 66. Gostinsko-turističnega zbora Slovenije
65. Gostinsko-turistični zbor Slovenije
PRIREDITEV SO PODPRLI
Ponedeljek 11. 11. 2019
9.00 | Začetek tekmovalnega dela |
9.00 – 17.00 | Strokovna tekmovanja s področja gostinstva, hotelirstva in turizma Strokovna predavanja, delavnice, posveti |
9.00 – 17.00 | Druženje z razstavljavci in sponzorji |
9.00 – 15.00 | Tekmovanje osnovnošolcev – 10. Zlata kuhalnica |
10.00 – 14.00 | Ustvarjalnica mladih: Slovenski krompir izpod rok mladih |
11.00 | Novinarska konferenca ob otvoritvi 66. GTZ |
13.00 – 19.00 | Promenada slovenskih okusov: Martinovo |
13.00 | Pozdrav prireditvi 66. GTZ – pozdravni nagovori ministrov MGRT, MIZŠ, MKGP, župana MOL, predsednika TGZ Slovenije
Podelitev priznanj in nagrad članom TGZ Slovenije za doprinos k trajnostnem razvoju panoge |
19.30 | Dobrodelna Gala večerja v sodelovanju z vrhunskimi chefi: Igor Jagodic, Jure Tomič in Tomaž Kavčič, ob vinski spremljavi po izboru vrhunske vinske strokovnjakinje Mire Šemić Del izkupička gala večerje je namenjen družbeno odgovornemu projektu Veriga dobrih ljudi (Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste Polje) Podelitev 5-zvezdičnih priznanj kakovosti Turistično gostinske zbornice Slovenije |
Torek 12. 11. 2019
9.00 – 10.00 | Ljubljanski zajtrk z novinarji |
10.00 | Voden ogled prireditve s predsednikom TGZ za novinarje in goste |
9.00 – 17.00 | Druženje z razstavljavci in sponzorji |
9.00 – 17.00 | Strokovna tekmovanja s področja gostinstva, hotelirstva in turizma Strokovna predavanja, delavnice, posveti |
11.00 – 13.00 | Novinarska konferenca in uradna otvoritev Dnevov slovenskega turizma (partnerstvo Turistično gostinska zbornica Slovenije, STO, idr.) |
13.00 – 19.00 | Promenada slovenskih okusov: Gin, potice in pogače |
14.00 – 18.00 | Tekmovanje v pripravi burgerjev + tekmovanje v pariranju piva z burgerji |
20.00 | Svečana prireditev s podelitvijo priznanj in pogostitvijo – Dnevi slovenskega turizma |
21.00 | Družabni večer za udeležence, goste, razstavljavce |
Sreda 13. 11. 2019
8.00 – 13.00 | Strokovna tekmovanja s področja gostinstva, hotelirstva in turizma |
9.00 – 10.00 | Ljubljanski zajtrk s sponzorji |
9.00 – 17.00 | Druženje z razstavljavci in sponzorji |
10.00 – 14.00 | Strokovna predavanja, delavnice, posveti |
13.00 – 16.00 | Kuharski troboj prvo uvrščenih mladincev in članov Rezultati tekmovanj in razglasitev najboljših |
13.00 – 17.00 | Promenada slovenskih okusov: Spajanje vina in hrane |
20.00 | Gala večer GAULT & MILLAU 2020 – razglasitev najboljših restavracij, chefov, vinarjev, idr. (TGZ strokovni partner večera) |