NAGOVOR

Spoštovane obiskovalke in obiskovalci 69. Gostinsko turističnega zbora,

spoštovani kolegi in kolegice,

v imenu Thermane, družbe dobrega počutja, letošnje gostiteljice Gostinsko turističnega zbora, vas lepo pozdravljam. Od 14. do 17. novembra 2022 bomo skrbno in zavzeto opravljali vlogo gostitelja in prepričani smo, da se boste v naši družbi kot tudi mestu pivovarske, čebelarske in termalne dediščine, ki vlogo tovrstnega gostitelja prevzema prvič, odlično počutili.

Verjamemo, da nas z Gostinsko turističnim zborom povezuje kar nekaj vzporednic, kar bo nedvomno doprineslo k dobremu sodelovanju. GTZ je prireditev turizma in gostinstva z najdaljšo tradicijo v Sloveniji. Tudi družba Thermana sodi med ene najbolj izkušenih zdraviliških in turističnih središč v Sloveniji, saj nas odlikuje preko 165 let znanja in izkušenj. Nekoč Zdravilišče Laško je dobro desetletje nazaj s spremembo imena v Thermano Laško poseglo tudi na druga področja, kot so kongresna in hotelsko-turistična dejavnost ter se v zgolj dobrem desetletju uveljavila ne zgolj na slovenskem, temveč tudi na tujih trgih.

GTZ zagovarja inovativnost, ki jo med svoje vrednote prišteva tudi naša družba dobrega počutja. Strokovnost, poštenost, zagovarjanje dobrih poslovnih partnerstev in skrb za dobro počutje in že prej omenjena inovativnost – to so naše vrednote, ki jih skorajda 500 zaposlenih deli z našimi gosti.

Iskreno dobrodošli v naši družbi, kjer bomo poskrbeli za vaše odlično počutje.

Na snidenje v novembru!

Mojca Leskovar

predsednica uprave družbe Thermana d. d.

Mojca Leskovar
predsednica uprave družbe Thermana d. d.