Tekmovanja v sklopu 66. Gostinsko turističnega zbora
INDIVIDUALNA TEKMOVANJA - KUHARSTVO | KOTIZACIJA | |
1 | KULINARIČNA ARTISTIKA | 95,00 € |
2 | PRIPRAVA JEDI PO NAROČILU (MAGIC BOX) - ČLANI | 95,00 € |
3 | PRIPRAVA JEDI PO NAROČILU (MAGIC BOX) - MLADINCI | 95,00 € |
4 | PRIPRAVA BURGERJEV | 95,00 € |
5 | PRIPRAVA PRIGRIZKOV (FINGER FOOD) | 95,00 € |
6 | PRIPRAVA JEDI V KOTLIČKU | 95,00 € |
INDIVIDUALNA TEKMOVANJA - STREŽBA | ||
7 | PRIPRAVA JEDI PRED GOSTI, POSTREŽBA PRIPRAVLJENE JEDI IN PRIPOROČANJE VINA | 95,00 € |
8 | PRIPRAVA IN POSTREŽBA ZAJTRKA (ROOM SERVICE) | 95,00 € |
9 | MEŠANJE PIJAČ | 95,00 € |
10 | POZNAVANJ SLOVENSKIH VIN | 95,00 € |
11 | POZNAVANJE IN TOČENJE PIVA | 95,00 € |
12 | PRIPRAVA IN POSTREŽBA KAVE | 95,00 € |
13 | LATTE ART | 95,00 € |
INDIVIDUALNA TEKMOVANJA - HOTELIRSTVO | ||
14 | TEKMOVANJE SOBARIC | 95,00 € |
15 | TEKMOVANJE HOTELSKIH RECEPTORJEV | 95,00 € |
16 | TEKMOVANJE VELNEŠKIH RECEPTORJEV | 95,00 € |
EKIPNA TEKMOVANJA | ||
17 | TRAK ODLIČNOSTI | 95,00 € |
18 | CHEF'S TABLE | 95,00 € |
19 | PRIPRAVA IN POSTREŽBA MENIJA | 95,00 € |
EKIPNA TEKMOVANJA - ŠOLSKA | ||
20 | TEKMOVANJE DIJAKOV SREDNJIH ŠOL ZA GOSTINSTVO IN TURIZEM - KUHARSTVO | brezplačno |
21 | TEKMOVANJE DIJAKOV SREDNJIH ŠOL ZA GOSTINSTVO IN TURIZEM - STREŽBA | brezplačno |
22 | TEKMOVANJE DIJAKOV SREDNJIH ŠOL ZA GOSTINSTVO IN TURIZEM - TURIZEM | brezplačno |
23 | TEKMOVANJE DIJAKOV SREDNJIH ŽIVILSKIH ŠOL - SLAŠČIČARSTVO | brezplačno |
24 | TEKMOVANJE DIJAKOV SREDNJIH ŽIVILSKIH ŠOL - PEKARSTVO | brezplačno |
25 | TEKMOVANJE ŠTUDENTOV VIŠJIH STROKOVNIH ŠOL GOSTINSTVA IN TURIZMA - SLOVENIASKILLS - KUHARSTVO | brezplačno |
26 | TEKMOVANJE ŠTUDENTOV VIŠJIH STROKOVNIH ŠOL GOSTINSTVA IN TURIZMA - SLOVENIASKILLS - STREŽBA | brezplačno |
Operacija se izvaja v okviru Prednostne naložbe: 1.2. »Spodbujanje naložb podjetij v raziskave in inovacije ter vzpostavljanje povezav in sinergij med podjetji, centri za raziskave in razvoj ter visokošolskim izobraževalnim sektorjem, zlasti s spodbujanjem naložb na področju razvoja izdelkov in storitev, prenosa tehnologij, socialnih in ekoloških inovacij aplikacij javnih storitev, spodbujanjem povpraševanja, mreženja, grozdov in odprtih inovacij prek pametne specializacije ter podpiranjem tehnoloških in uporabnih raziskav, pilotnih linij, ukrepov za zgodnje ovrednotenje izdelkov, naprednih proizvodnih zmogljivosti in prve proizvodnje zlasti na področju ključnih spodbujevalnih tehnologij ter razširjanje tehnologij za splošno uporabo.«