Pravilniki strokovnih tekmovanj

INDIVIDUALNA TEKMOVANJA - kuharstvo

      TRAK KAKOVOSTI  pravilnik  & poslovnik 

03.
Razstava kulinaričnih izdelkov (kategorija A / B)
04. 
Razstava slaščičarskih izdelkov (kategorija A / B / C)
05.
Razstava kulinarične artistke(A zelenjava, B sladkor, C testo) 
07.
Tekmovanje v pripravi jedi po naročilu - Magic Box - člani 
08.
Tekmovanje v pripravi jedi po naročilu - Magic Box - mladinci 
11.
Tekmovanje v pripravi jedi v kotličku

INDIVIDUALNA TEKMOVANJA - strežba
12.
Razstava pogrinjka 
13.
Tekmovanje v pripravi jedi pred gosti 
14.
Tekmovanje v mešanju pijač priloga  Izbor recepture
15.
Tekmovanje o poznavanju slovenskih vin 
16.
Tekmovanje o poznavanju in točenju piva 
17.
Tekmovanje v pripravi in postrežbi kave priloga navodila za tekmovanje

INDIVIDUALNA TEKMOVANJA - hotelirstvo
18.
Tekmovanje sobaric  priloga  navodila za tekmovanje 
19.
Tekmovanje hotelskih receptorjev

EKIPNA TEKMOVANJA
21. Ekipno tekmovanje
v pripravi - kuharstvo in postrežbi - strežba menija 

ŠOLSKA TEKMOVANJA
24.
Ekipno tekmovanja dijakov srednjih šol za gostinstvo in turizem - kuharstvo priloga obrazec za recepturo
25.
Ekipno tekmovanje dijakov srednjih šol za gostinstvo in turizem - strežba 
26.
Ekipno tekmovanje dijakov srednjih šol za gostinstvo in turizem - turizem
27. 
Ekipno tekmovanje dijakov srednjih živilskih šol - slaščičarstvo
28. 
Ekipno tekmovanje dijakov srednjih živilskih šol - pekarstvo

29. Tekmovanje študentov višjih strokovnih šol za gostinstvo in turizem  - kuharstvo SLOVENIASKILLS 
30. Tekmovanje študentov višjih strokovnih šol za gostinstvo in turizem - strežba SLOVENIASKILLS