Loading...

OBVESTILA RAZSTAVLJAVCI

OBVESTILA RAZSTAVLJAVCI2019-09-25T06:32:16+00:00

66. Gostinsko turistični zbor

OBVESTILA RAZSTAVLJAVCI

Vabimo vas, da se udeležite našega največjega stanovskega dogodka v panogi turizem, gostinstvo in hotelirstvo – Gostinsko turističnega zbora, ter se osebno predstavite širši javnosti, sklenete dolgoročna partnerstva in si naberete novih poslovnih idej. Letos organiziramo že 66. Gostinsko turistični zbor Slovenije (GTZ), ki bo potekal med ponedeljkom, 11. in sredo, 13. novembrom v Grand Hotelu Union v Ljubljani.

Vljudno vas vabimo, da se pridružite številnim podjetjem, ki vsako leto soustvarjajo in obogatijo ter tako tudi okrepijo poslovno mrežo svojega podjetja. Tudi letos pričakujemo 350 tekmovalcev in njihovih mentorjev, 3000 obiskovalcev in 50 razstavljavcev, kar zagotovo nudi edinstveno priložnost za prepoznavnost dejavnosti vašega podjetja.

Z veseljem pričakujemo vašo udeležbo in vas vabimo, da nam prek elektronske pošte srecko.koklic@tgzs.si sporočite vaše želje.

Veselimo se sodelovanja z vami!


Operacija se izvaja v okviru Prednostne naložbe: 1.2. »Spodbujanje naložb podjetij v raziskave in inovacije ter vzpostavljanje povezav in sinergij med podjetji, centri za raziskave in razvoj ter visokošolskim izobraževalnim sektorjem, zlasti s spodbujanjem naložb na področju razvoja izdelkov in storitev, prenosa tehnologij, socialnih in ekoloških inovacij aplikacij javnih storitev, spodbujanjem povpraševanja, mreženja, grozdov in odprtih inovacij prek pametne specializacije ter podpiranjem tehnoloških in uporabnih raziskav, pilotnih linij, ukrepov za zgodnje ovrednotenje izdelkov, naprednih proizvodnih zmogljivosti in prve proizvodnje zlasti na področju ključnih spodbujevalnih tehnologij ter razširjanje tehnologij za splošno uporabo.«