Loading...

Bodite del tradicionalnega tekmovanja z mednarodno udeležbo

Prihaja že 65. Gostinsko turističen zbor Slovenije – stanovska prireditev z najdaljšo tradicijo, ki ga letos 8. in 9. oktobra gostijo portoroški Hoteli Bernardin. Slovenska olimpijada gostinstva in turizma, kot dogodek radi poimenujejo organizatorji, bo v dveh dneh združila več kot 2500 tekmovalcev in obiskovalcev – najboljše in najkvalitetnejše slovenskega gostinstva in turizma.

Udeleženci se bodo pomerili v več kot 30 različnih tekmovanj. ki so razdeljena v več kategorij – kuharstvo, strežba, hotelirstvo, ekipna tekmovanja v kakovosti, pripravi in postrežbi menija, pripravi hladno toplega bifeja, cocktail zabave in šolska tekmovanja, ki krepijo kulinarični duh med mladimi.

Prireditev udeležencem – tekmovalcem omogoča prikaz lastnega strokovnega znanja, primerjavo s kolegi iz stroke ter predvsem izmenjavo praks in izkušenj, s ciljem: danes prikazano – jutri v praksi uporabljeno.
Spremljanje strokovnih tekmovanj v živo je prava učna ura, saj lahko obiskovalci preverijo svoje znanje ter se spoznajo tudi z novosti in trende v stroki. Tekmovanja niso samo klasična tekmovanja, temveč so nadgradnja znanja, iskanje nečesa novega. Največji izziv je biti inovativen, upoštevati trende, biti pred drugimi in to prenesti v delovni vsakdanjik, z željo izboljšanja kakovosti storitve.

Za spektakularen šov bo poskrbelo tudi finalno tekmovanje, kjer se bodo pomerili najboljši kulinarični mojstri. Spektakel »COOKING SHOW OFF« bo potekal v živo pred občinstvom, poskrbeli pa bomo tudi, da bo preko »livestreaming-a« na družbenih omrežjih dosegel širšo javnost.

Da bi lahko nemoteno izvedli tekmovanje in zastavljene cilje – za stroko nepogrešljivega strokovnega dogodka na državni ravni, z mednarodno udeležbo, se nam pridružite in se podpišite pod tradicijo slovenskega gostinstva, hotelirstva in turizma.

2019-10-16T12:50:22+00:00